вівторок, 9 липня 2019 р.

Деякі семінари, конференції, який організовувалися Конопляніковим Дмитром як одним з керівників товариства Інституту математики і кібернетики


Деякі семінари, конференції, який організовувалися Конопляніковим Дмитром як одним з керівників товариства Інституту математики і кібернетики

1. Інститут математики і кібернетики запрошує на травневі відкриті лекції з інформатики та кібернетики
Інститут математики і кібернетики запрошує на літні відкриті лекції з інформатики та кібернетики.
Опубліковано: 20.5 2017 - infarmatyka
Термін 22:05 - 03.06.2017
Лекція і читаються з наступних предметів: - програмування на С ++ - алгоритми і структури даних - нові алгоритми комп'ютерної графіки - Математична логіка і теорія алгоритмів - математичний аналіз для програмістів - диференційні рівняння для програмістів - символів будуть обчислення в пакеті Wolfram Mathematica
Як гуманітарного складової, актуального в даний час: - юридичний лікнеп: як вести себе в кримінальному та адміністративному процесі.

Мова лекцій - білоруський.
Час події:
Понеділок, 22 травня 2017 - 1:30 до суботи, Червень 3, 2017 - 17:15


2. Міжнародна конференція "Національний університет в 21-му столітті: місія і виклики".
Товариство білоруської мови імені Ф. Скорини та Оргкомітет Університету "Альбарутенія" запрошують до участі в Міжнародній конференції "Національний університет в 21-му столітті: місія і виклики".
Яким повинен бути національний університет сьогодні? У чому його призначення? Яким чином національна ідентичність і сучасні національні мови поєднуються з викликом інтернаціоналізації у вищій освіті? Як організувати наукові дослідження і застосовувати сучасні дидактичні технології? Як реалізувати принципи університетської автономії в сучасній Білорусі. І, головне, коли ж насправді виникне національний університет? Знайти відповіді на ці та багато інших питань - є метою конференції "Національний університет в 21-му столітті: місія і виклики".
Питання для обговорення:·
Місія національного університету в 21-му столітті: case Білорусі·
Мова, ідентичність і вищу освіту в сучасній Білорусі·
Інтернаціоналізація та національний університет: позитивний досвід Польщі, України та інших країн·
Національний університет як дослідницький університет·
Національний університет в Білорусі і Болонський процес: цінності та інструменти·
Національний університет в Білорусі і новітні навчальні технології.

3. Курс Алгоритми комп'ютерної графіки / Теорія знань. Базові алгоритми теорії знань для програмування
Опубліковано: 16.9, 2015 - infarmatyka
На основі власних результатів Інституту математики і кібернетики, в тому числі власної теорії і власне розроблених комп'ютерних алгоритмів підготовлений навчальний цикл "Кібернетика" ( "Алгоритми та методи теорії знання"). Експертиза цих розробок проводилася на престижних міжнародних конференціях провідних міжнародних кібернетичних організацій. Кібернетика викладається лише в деяких престижних західних університетах. infarmatyka@gmail.com https://www.facebook.com/infarmatyka +375 29 768 86 23 (МТС)
+375 25 713 26 27 (life)
+375 44 540 83 58 (velcom)
Вересень 16, 2015 - 12:35 до неділі, Січень 10, 2016 - 12:40

4. Методи доступу до інформації в мережі Інтернет
Bel Infarmatyka до Пірати Білорусі / Pirates, Belarus 9 лютого 2015-го. ·
Зміст вводиться курсу Методи доступу до інформації в мережі Інтернет:
Технології розробки веб-ресурсів: Основні принципи веб-дизайну. Сучасні технології веб-дизайну. Програмне забезпечення інтернет-технологій: браузери, веб-сервери, поштові клієнти, клієнти ІP-телефонії, веб-редактаром. Мова HTML. Основні теги. Побудова веб-сторінок. Структура веб-сторінок. Каскадні таблиці стилів CSS. Лекція №1. Сучасні технології веб-дизайну. Лекція №2. Мова HTML:

Пошук інформації в Інтернет: Мережа Інтернет. Основні служби та сервіси Інтернет. Поняття www. Мережеві протоколи. Протокол TCP / IP. Протокол передачі веб-сторінок HTTP. Пошук інформації в Інтернет. Пошукові сервіси: загальні та спеціалізованої. Методи пошуку інформації: розширений пошук, фасетні пошук, пошукові оператори. Тематичні сервєсі Інтернет. Веб-додатки. Засоби спілкування в мережі Інтернет.

Курс веде Гончарова Світлана Олександрівна, кандидат технічних наук, доцент.

5. З'явилася можливість отримати вищу освіту з білоруською мовою викладання.
30 Jun 2014 Zvyczaj Czaj
З'явилася можливість отримати вищу освіту з білоруською мовою викладання. Інститут математики і кібернетики, Білорусь і МЕГУ ім. академіка Степана Дем'янчука, Україна з 2014 року в Білорусі почали спеціальну програму навчання за фахом Інформатика. Це проект білоруських викладачів і вчених у співпраці з українським університетом.
За вашим вимогам комплектуються групи і на інші спеціальності (гуманітарні, економічні).
https://www.facebook.com/kibernetyka
https://www.facebook.com/infarmatyka
https://sites.google.com/site/infarmatyka
Просимо розповсюдити інформацію.
Kibernetyka www.facebook.com

Немає коментарів: